Het platform dat aanbesteders en bedrijven verbindt

Ervoor zorgen dat Limburgse aanbesteders en ondernemers makkelijk de weg naar elkaar vinden: dat is exact wat dit platform doet. Want als aanbesteder maak je hier in enkele klikken een opdracht kenbaar aan Limburgse ondernemers voor wie jouw opdracht interessant kan zijn.

Limburgse bedrijven ontvangen op hun beurt - na een eenmalige, gratis registratie - automatisch een e-mail wanneer een aanbesteder een voor hen relevante opdracht op dit platform post. Bedrijven geven zelf aan in welke sectoren ze actief zijn en wat dus voor hen interessant is.

Zo weten aanbesteders dus welke bedrijven al dan niet een bestek willen ontvangen van hun opdracht. De aanbesteder heeft wel nog de mogelijkheid om een selectie te maken uit de lijst van geïnteresseerde bedrijven.

Kortom: snel en efficiënt, voor zowel aanbesteders als bedrijven!

Bereik zoveel mogelijk lokale bedrijven

Heb je als aanbesteder een nieuwe opdracht? Publiceer die dan snel op dit platform. Bij de specificaties van je opdracht kies je uit een handige lijst van bedrijfssectoren. Daarenboven kan je aangeven of je enkel bedrijven uit jouw gemeente op de hoogte wilt brengen, of ook die van naburige gemeenten of zelfs alle bedrijven uit Limburg.
Alle bedrijven die in aanmerking komen, krijgen vervolgens automatisch een e-mail met informatie over jouw opdracht. Daarbij kunnen ze aangeven of ze al dan niet geïnteresseerd zijn in jouw opdracht en krijg jij een handig overzicht van alle Limburgse bedrijven die graag het bestek van jouw opdracht willen ontvangen.

Steeds op de hoogte van nieuwe aanbestedingen

Na een eenmalige en gratis registratie word je als bedrijf automatisch op de hoogte gehouden van mogelijk interessante opdrachten. Registreer je nu.

  • Je vult jouw bedrijfsgegevens eenmalig in.
  • Je duidt aan in welke sectoren je actief bent.
  • Post een aanbesteder een nieuwe opdracht in een sector waarin jij actief bent én lig jij in de opgegeven regio waarbinnen de aanbesteder naar bedrijven zoekt? Dan ontvang je automatisch een e-mail met informatie over de nieuwe opdracht.

Nieuwe opdracht? Maak ze hier kenbaar

Bereik met weinig werk en moeite alle bedrijven in Limburg die interessant zijn voor jouw specifieke opdracht!

 

Registreer je nu
Nieuwe opdracht? Maak ze hier kenbaar

Veelgestelde vragen

Aanbesteders uit Belgisch Limburg kunnen hier alle opdrachten zonder publicatieplicht plaatsen.